top of page

VÅRA TJÄNSTER

Vi på Enteract Ekonomi AB erbjuder professionell hjälp med alla dina skatte- och bokföringsbehov. Vi arbetar med både individer och företag och vi är specialister på att hantera ett brett spektrum av frågor. Vi kan hjälpa dig med allt från att förbereda dina skatter till att hålla reda på dina bokföringar. Vår erfarna och kompetenta team arbetar både från kontor och ute hos kunder.

Här nedan kan du läsa om alla våra tjänster vi erbjuder till ett bra pris!

Vi erbjuder professionella tjänster inom bokföring. Vi håller oss uppdaterade på de senaste regelverken och lagarna för att hjälpa dig att undvika eventuella problem. Vi erbjuder tjänster inom hela bokföringsprocessen, från fakturering till avstämningar och årsredovisningar. Vi arbetar i Fortnox och Visma men kan även hjälpa dig med andra program. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att hålla ordning på dina bokföringar.

Läs mer.

Bokslut är en sammanställning av ett företags ekonomiska resultat och ställning under ett räkenskapsår. Det innebär att man samlar ihop alla företagets intäkter och kostnader för att se hur det har gått under det gångna året. Vi erbjuder professionella tjänster inom bokslut och hjälper dig att sammanställa dina företags ekonomiska data och göra en helhetsbedömning av ditt företags resultat och ställning. Vi hjälper dig att förstå och tolka dina siffror och arbetar tillsammans med dig för att sätta upp realistiska mål och planer för framtiden.

Läs mer.

Årsredovisningen är kanske inte det roligaste man kan tänka sig, men det behöver inte vara tråkigt! Vi på vårt företag tar hand om tråkiga bokföringsdetaljer så att du kan fokusera på det roliga - att driva ditt företag till framgång. Med vår hjälp kommer bokföringen att kännas som en promenad i parken jämfört med en lång kö i kassan. Låt oss göra årsredovisningen enkel, smidig och - ja, till och med rolig!

Läs mer.

På EnterAct Ekonomi AB är vi proffs på att göra det tråkiga ekonomiska arbetet åt dig så att du kan fokusera på det som är viktigt - att driva din verksamhet! Med vår helhetslösning slipper du oroa dig för fakturering, betalningar och reskontra. Vi skapar ett anpassat paket för just dina behov, så att du kan känna dig trygg i att allt är i sin ordning. Låt oss ta hand om det tråkiga så att du kan fokusera på det roliga - att växa ditt företag!

Läs mer.

Vårt team på Enteract Ekonomi AB erbjuder professionella lönehanteringslösningar för företag av alla storlekar. Vi hjälper dig att hantera alla aspekter av löneprocessen, inklusive löneutbetalningar, skattehantering och rapportering. Låt oss ta hand om dina lönefrågor så att du kan fokusera på att driva ditt företag. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig

Läs mer.

Våra rådgivare erbjuder professionella tjänster för att hjälpa dig att hantera din ekonomi och nå dina mål. Vi har många års erfarenhet och expertis inom olika områden såsom bolagsstrukturer, skatter, lönefrågor och bokföringsfrågor. Vi erbjuder konsultationer för att hjälpa dig att förstå din ekonomi och ta kontroll över den. Kontakta oss idag för att få hjälp med dina ekonomiska utmaningar och nå dina mål!

Läs mer.

På Enteract Ekonomi gör vi deklarationer roliga! Vi tar hand om allt det tråkiga så att du kan fokusera på det viktigaste - att köra ditt företag eller njuta av livet. Vi hjälper dig med momsdeklarationen, arbetsgivardeklarationen och inkomstdeklarationen så att du slipper oroa dig för det. Låt oss göra deklarationerna enkel och rolig sak för dig!

Läs mer.

På EnterAct Ekonomi AB är vi experter på att hjälpa dig att starta ditt eget företag. Vi tar hand om alla handlingar som ska lämnas till myndigheterna, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet. Med vår hjälp kan du slippa stressen med det administrativa arbetet. Vi hjälper dig även med att skapa en resultatbudget och andra viktiga ekonomiska kalkyler, så att du kan känna dig säker på att din verksamhet är på rätt kurs. Låt oss hjälpa dig att få ditt drömföretag att bli verklighet!

Läs mer.

bottom of page