E.png
 

VÅRA TJÄNSTER

Vi hanterar ett brett spektrum av skatte- och bokföringsrelaterade frågor. Enteract Ekonomi AB arbetar med både individer och företag, och är förberedda på alla utmaningar vi kan ställas inför. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa dig, oavsett vad dina bokföringsbehov är.

Vi arbetar både från kontor och ute hos kund.

Businessman

BOKFÖRING

Vi håller oss uppdaterade på utvecklingen inom regelverk och lagstiftning så att du inte slösar tid och energi på att försöka förstå den komplicerade bokföringen. Kontakta oss idag och ta reda på hur vi kan hjälpa dig! Vi arbetar i Fortnox, men har även goda kunskaper i Visma. Har du andra program löser vi det.

Calculator

LÖNER

Lönehanteringsfrågor kan ibland vara komplicerade. Vi erbjuder dig tjänster inom hela löneprocessen.

Calculator

KONSULTATIONER

Våra rådgivare erbjuder individuella tjänster för att hjälpa till att lindra din ekonomiska osäkerhet och stress. Med många års erfarenhet har våra experter den kunskap och skicklighet som krävs för att hantera alla möjliga situationer. Har du funderingar kring bolagsstrukturer, skatter, lönefrågor, bokföringsfrågor etc. är du välkommen att kontakta oss.

Businessman

BOKSLUT

Vid räkenskapsårets utgång sköter vi bokslutsarbetet åt ditt företag och kommer fram till en gemensam lösning som tillgodoser dina framtidsplaner på lång sikt och på kort sikt. Vi lägger i detta arbete stor vikt i vad företagaren har för framtidsplaner och engagerar företagaren till att förstå siffrorna.

Men with Calculator

ÅRSREDOVISNING

När bokslutsarbetet är upprättat skapar vi årsredovisningen. Vi håller oss uppdaterade på utvecklingen inom regelverk och lagstiftning så allt kommer med i räkenskapshandlingarna.

Calculator

DEKLARATIONER

Företag och privatpersoner kan vända sig till oss för att få hjälp med att lämna in deklarationerna. Allt från momsdeklaration, arbetsgivardeklaration till inkomstdeklaration för både företag och privatperson.

Men with Calculator

FAKTURERING OCH BETALNINGAR

Vi på EnterAct Ekonomi AB erbjuder en helhetslösning för våra kunder som innehåller allt från att skriva fakturor, göra leverantörsbetalningar och sköta reskontran. Vi skapar det paketet som kunden behöver.