top of page

EMMA LUNDBERG

Emma Lundberg är en passionerad och driven person inom bokföring. Med bokföring i generna har hon en bred kunskap och förmåga att hjälpa andra. Hon är nyfiken och strävar ständigt efter att lära sig nya saker inom sitt område, och håller sig alltid uppdaterad om de senaste trenderna och utvecklingarna inom bokföring. Som en företagsledare brinner hon för att hjälpa andra företag att bli framgångsrika och effektiva, och hon arbetar hårt för att skapa personliga samarbeten och effektiva strategier för att nå detta mål. Hon har erfarenhet av att arbeta med Fortnox och kan hjälpa till med digitalisering och effektivisering på en nivå som du som företagsledare känner dig bekväm med.

Redovisningskonsult och ägare

JEANETTE LUNDBERG

Redovisningskonsult och ägare

Jeanette Lundberg är en erfaren och dedikerad person inom bokföring med mer än 40 års erfarenhet. Hennes breda kunskap och långa erfarenhet ger en känsla av trygghet för företagare som söker ekonomisk hjälp. Jeanette har sett och hanterat det mesta inom bokföring och har en omtanke för att alltid göra det som är bäst för företaget och företagaren. Hon är noga med detaljer och har en strävan att alltid leverera en hög kvalitet på sitt arbete. Jeannette är den perfekta konsulten för företag som söker en erfaren och kompetent redovisningskonsult.

JONATHAN TYLANDER

Redovisningskonsult

Jonathan Thylander är en social och tillgänglig person med en stark närvaro på Enteract. Med en passion för ekonomi och hjälp till andra, har han en naturlig förmåga att effektivt ta hand om löpande arbete. Han är alltid angelägen om att lära sig mer, vilket gör honom till en viktig spelare på Enteract. Hans personliga och tillgängliga framtoning, tillsammans med hans brinnande intresse för ekonomi, gör honom till en ovärderlig tillgång för företag och kunder.

bottom of page